Menu
A+ A A-

Co je dekorativní kosmetika?

Už jste slyšela o dekorativní kosmetice? Jedná se o kosmetiku, která je určena k líčení. Řadí se sem tedy rtěnka, řasenka, make-up, lak na nehty, oční stíny, tužka na oči a spoustu dalších. Jejím účelem není pouze ten, abyste vypadala dobře, ale chrání pleť před nepříznivými vlivy. Kosmetika Malenovice nabízí kvalitní dekorativní kosmetiku, se kterou budete spokojeni.

Číst dál: Co je dekorativní kosmetika?

Korálky jako doplněk outfitu

Šnůrka, pár korálků a navlékání – přesně toto si představí každá žena, která uslyší slovo „korálky“. Ale tato oblast je pestřejší, než jen navlékání kulatých prvků na šňůrku. Současný trh nabízí korálky v různých variantách, velikostech, tvarech a také barvách. Vytvoříte si tak stylové náušnice, nápadný náhrdelník či jiný typ bižuterie. K tomu ale potřebujete znát techniku ketlování. Naštěstí, existují na korálky návody, díky nimž se snadno naučíte ketlovat či dělat drhanou bižuterii.

Číst dál: Korálky jako doplněk outfitu

Pohodlná pracovní obuv

Pokud to vaše profese vyžaduje, je třeba si pořídit pohodlnou pracovní obuv. Výrobky tradiční české kvality nabízí firma Repa, s.r.o., která se už řadu let zabývá výrobou a prodejem obuvi a ochranných pracovních pomůcek. V širokém sortimentu zboží naleznete pracovní obuv určenou pro různé profese, včetně šoférů, farmářů či stavebníků. Kvalitní obuv od společnosti Repa nepodléhá krátkodobým módním trendům, ale za to je velmi pohodlná, bezpečná a praktická. Pracovní obuv lze vybírat z pestré škály, která obsahuje například kotníčkové boty s límcem, polobotky pro řidiče, farmářkové polobotky, protiskluzové holínky apod.

Pitný režim dětí je důležitý

Velmi důležitou součástí dětského vybavení je láhev, bez které se dnes neobejdete. Velmi oblíbená je na trhu takzvaná zdravá láhev. Jedná se o český produkt, k jehož výrobě jsou použity materiály vyvinuté pro lékařské a farmaceutické účely. Díky tomu je láhev zdravotně nezávadná a mohou ji používat bez obav i vaše děti. Do láhve je možné vlít tekutinu s teplotou až 100 °C, aniž by došlo k jejímu poškození. Na údržbu je láhev snadná a můžete ji vkládat také do myčky.

Číst dál: Pitný režim dětí je důležitý