Menu
A+ A A-

Blíží se jaro, chtělo by to nové městské lavičky

Tento článek bude pravděpodobně adresovaný pro lidi, kteří působí buď v obecních nebo městských zastupitelstvech a radách, protože se bude týkat městského mobiliáře. Blíží se jaro a to je nejvhodnější doba, kdy se zamyslet a popřípadě objednat některé kousky mobiliáře.

Než se do toho pustíme, mohli bychom si vydefinovat, co všechno do tohoto souhrnného názvu patří. Nejčastěji se myslí lavičky, odpadkové koše, stojany na kola, informační tabule, zastávkové přístřešky, zahrazovací sloupky, šipkové systémy, stromové mříže, nádoby na zeleň a další prvky ve veřejném prostoru.

Z nabídky společnosti Forplast si vyberu například skupinu laviček a sami se poté budete moct přesvědčit o značném množství variant a kombinací, které můžete vybrat. Objednat si můžete například designové lavičky, lavičky kolem stromů, ocelové lavičky, pivní sety, betonové lavičky a nakonec mě opravdu zaujala sekce "Lavičky pro teenagery". Každý dobře ví, jak se dnes sedává, na opěrátku pozadí a na sedáku špinavé boty, přesně pro tyto účely tady je teenagerovská lavička, kaýdopádně velmi dobrý nápad.