Menu
A+ A A-

Vhodné RC letadlo pro začátečníka

Chcete potěšit sebe nebo své nejbližší zakoupením moderního RC modelu letadla? Chtěli bychom vám předat několik rad, na co si při koupi letadla dát pozor a jaké by mohlo být vhodné RC letadlo pro začátečníka.

duet rc letadlo

V první řadě - nechoďte s úmyslem nakupovat na žádné všeobecné eshopy typu Alza či Mall a ani nechoďte pro výhodnou cenu do kamenných hračkáren. Tím ztrácíte jakoukoliv jistotu, že když se cokoliv pokazí, tak vám někdo poradí.

Kupte své první RC letadlo v odborném eshopu či obchodu, který se modelařinou zabývá, například Astra Model z Uherského Brodu.

Poté se ujištěte, že je balení RTF = Ready to Fly. Takové balení jen vybalíte a můžete s letadlem letět.

Tedy ještě jedna věc chybí - budete potřebovat baterky do ovladače. Nyní můžete letadlo odzkoušet. Pokud o něj však nechcete přijít v prvním letu, doporučujeme poprosit obsluhu o rozbalení a odzkoušení přímo na prodejně a když kupujete z eshopu, tak poproste někoho zkušeného, ať s vámi letadlo "zalítá".

TIP: ideální začátečnícké RC letadlo je DUET RTF. Podívejte se na něj na: http://www.astramodel.cz/cz/katalog/hobbyzone/duet-rtf-p31778.html